اخبار

مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز یادگیری الکترونیک دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد گالری

آیین قدرانی و تکریم از تلاش های دکتر میر واحدی مدیر پیشین مرکز یادگیری الکترونیک، و معارفه دکتر پور محمد باقر اصفهانی به عنوان مدیر جدید این مرکز، در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.

ادامه مطلب
اولین سامانه گفت‌وگوی آنلاین و پشتیبانی در معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی راه اندازی شد

با توجه شیوع بیماری کرونا و تصمیمات اخذ شده ستاد ملی مدیریت کرونا و مدیریت دانشگاه در خصوص برگزاری تمامی کلاس‌های آموزشی، جلسات دفاع از پایان نامه‌ها، جلسات گروه‌ها و... به صورت برخط و نیز دورکاری کارکنان دانشگاه، ارائۀ خدمات پشتیبانی به صورت آنلاین برای نخستین بار در معاونت آموزشی دانشگاه راه اندازی شده است.

ادامه مطلب